fbpx
Shopping Cart

✅ Tijdelijk extra lengtematen geen meerprijs

✅ Handerson boxspring gratis levering & montage

✅ 120 dagen matraskern omruilgarantie*

Over Handerson

Over Handerson en waarom je bij Händerson minder betaald voor een betere kwaliteit dan bij andere bekende beddenzaken…

Heb je het gevoel dat je bij bekende beddenzaken te veel geld betaald voor een nieuwe boxspring of matras? Je wordt getriggerd door aantrekkelijke vanaf prijzen, maar krijgt een offerte die veel duurder uitvalt? Extra betalen voor lengtematen, bezorgingskosten en zelfs voor een verlengde garantie. Waardoor je uiteindelijk meer geld kwijt bent voor je nieuwe bed.

Niet bij Handerson. Bij ons betaal je geen meerprijs voor een grotere lengtemaat. Wij komen je nieuwe boxspring of matras altijd gratis bezorgen en monteren deze op de gewenste plek in je huis. Omdat wij zeker willen zijn dat jij goed kunt slapen, krijg je bij ons 120 dagen omruilgarantie op je matras. Is het matras te hard of te zacht? Dan komen wij het eenmalig gratis omwisselen. 

We waren bij verschillende beddenzaken geweest en hadden het gevoel dat we veel te veel betaalden voor de kwaliteit die we kregen. Toen we in de showroom kwamen kregen we direct het gevoel dat we hier veel meer een realistische prijs betaalden voor een bed. Dit bed slaapt heerlijk en de matrassen zijn echt super. Erg mooi groot hoofdbord en mooie kunstleder afwerking. Echt een aanrader!”

Martijn Ketelaars – 5 sterren ★★★★★

Mijn ouders hadden een nieuwe elektrische boxspring nodig. Ze zijn in de winkel langs geweest en hebben op aanraden van de verkoper gekozen voor de premium uitvoering van dit bed. Na 4 weken werd het bed geleverd en direct door de vriendelijke bezorgers in elkaar gezet. Ze zijn er zeer content mee. De elektrische motor werkt goed en ze kunnen nu weer lekker en comfortabel slapen. Een hele geruststelling voor mij.

Rob Vromans – 5 sterren ★★★★★

Onze producten worden onder andere aangeboden op:

Hoe het allemaal begon…

Rob kocht in 2010 een bed voor zijn dochter Renske. Geschrokken van de prijs en nieuwsgierig als hij is, begon hij het bed beter te bestuderen. Zijn ondernemersinstinct bracht hem naar enkele boxspring leveranciers en vond dat het goedkoper zou moeten kunnen.

Na een lange zoektocht kwam hij uit bij enkele Europese fabrikanten en is van scratch af aan zelf boxsprings gaan ontwerpen. Met vallen en opstaan heeft hij getracht een bed te ontwerpen die aan alle hoge kwaliteitseisen voldoet, maar voor een betaalbare prijs verkocht kan worden.

Met een simpele maar doeltreffende website werden de eerste boxsprings verkocht. Met een gedegen kennis konden Rob en Renske de eerste consumenten helpen bij het kiezen van de juiste boxspring. Om verder te kunnen groeien zijn de heren: Kenny, Norbert en Nicky er bij betrokken. Zij moesten gaan zorgen voor meer verkeer op de website en verdere groei van het bedrijf.

Verdere groei…

Inmiddels heeft Handerson zich gevestigd op de Nederlandse beddenmarkt. Met hoge kwaliteit materialen en een (te) lage prijs voor een boxspring, proberen wij onze naam te vestigen. Wij vinden dat iedereen op een hoge kwaliteit boxspring of matras zou moeten kunnen slapen, voor een eerlijke prijs.

Een gemiddeld persoon ligt namelijk 1/3 van zijn of haar leven in een bed. Wij hoeven je niet te vertellen dat een goede nachtrust ontzettend belangrijk is. Doe jezelf daarom een plezier en zorg er voor dat je op een goed matras ligt. Je lichaam kan zich in die tijd weer herstellen en opladen voor een nieuwe dag.

Over Handerson en beloftes die we kunnen waarmaken:

Omdat een hoge kwaliteit boxspring of matras betaalbaar moet blijven, garanderen wij de volgende dingen als je bij ons een boxspring of matras koopt.

Extra lengtmaten geen meerprijs
Anders dan bij andere beddenwinkels betaal je bij Handerson geen extra kosten voor een bed van 210 of 220 cm lengte.

Gratis levering en montage
Wat je bij Handerson ook besteld, het product wordt altijd gratis in Nederland en Vlaanderen geleverd. Een boxspring tillen wij zelf uiteraard naar boven en monteren het op de gewenste plaats. Ook matrassen brengen wij wanneer dat gewenst is naar boven. Natuurlijk nemen wij alle verpakkingsmaterialen mee terug en laten we alles netjes achter.

10 jaar garantie op een boxspring
Wij geven 10 jaar garantie op het boxspring onderstel en het hoofdbord. Deze zijn van dermate kwaliteit gemaakt dat deze een boxspringleven lang mee kunnen. Dit is uiteraard het geval wanneer de boxspring normaal gebruikt wordt.

7 jaar garantie op matrassen
Op alle matrassen (ook die op een boxspring liggen) geven wij standaard 7 jaar garantie op doorliggen. We adviseren het matras regelmatig te draaien en te keren voor een langere levensduur.

120 dagen omruilgarantie op de matrassen
Vind je het matras te hard of te zacht? Geen probleem! Je kunt bij Handerson tot 120 dagen na uitlevering van het bed de kern van het matras verwisselen voor een andere hardheid. De enige voorwaarde die wij hieraan stellen, is dat je minimaal twee weken erop hebt geslapen. Dit doen we eenmalig gratis.

We-lossen-het-op-garantie
Ieder mens is anders en helaas kan het voorkomen dat we je achteraf niet hebben kunnen helpen. Dit vinden wij uiteraard jammer en vervelend. Wanneer dit het geval is, gaan we op zoek naar een zo goed mogelijke oplossing voor beide partijen.

Bel ons op 013 - 58 21 808

Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 17:00.

Gratis bezorging & montage

Voor alle boxsprings, matrassen en topmatrassen.

Matras omruilgarantie

Test je matras tot 120 dagen.