fbpx
Shopping Cart

✅ Tijdelijk lengtemaat 210cm geen meerprijs

✅ Handerson boxspring gratis levering & montage

✅ 120 dagen matraskern omruilgarantie*

Over Handerson

Over Handerson en waarom je bij Händerson minder betaald voor een betere kwaliteit dan bij andere bekende beddenzaken…

Heb je het gevoel dat je bij bekende beddenzaken te veel geld betaald voor een nieuwe boxspring of matras? Je wordt getriggerd door aantrekkelijke vanaf prijzen, maar krijgt een offerte die veel duurder uitvalt? Extra betalen voor lengtematen, bezorgingskosten en zelfs voor een verlengde garantie. Waardoor je uiteindelijk meer geld kwijt bent voor je nieuwe bed.

Niet bij Handerson. Bij ons betaal je geen meerprijs voor een 210cm lengtemaat. Wij komen je nieuwe boxspring of matras altijd gratis bezorgen en monteren deze op de gewenste plek in je huis. Omdat wij zeker willen zijn dat jij goed kunt slapen, krijg je bij ons 120 dagen omruilgarantie op je matras*. Is het matras te hard of te zacht? Dan komen wij het eenmalig kosteloos omwisselen. 

Veel tevreden klanten gingen je voor, lees een aantal van onze klantervaringen hieronder:

We waren bij verschillende beddenzaken geweest en hadden het gevoel dat we veel te veel betaalden voor de kwaliteit die we kregen. Toen we in de showroom kwamen kregen we direct het gevoel dat we hier veel meer een realistische prijs betaalden voor een bed. Dit bed slaapt heerlijk en de matrassen zijn echt super. Erg mooi groot hoofdbord en mooie kunstleder afwerking. Echt een aanrader!”

Martijn Ketelaars – 5 sterren ★★★★★

Fantastisch geholpen!
Nu een maandje of twee op gelegen, conclusie: slaapt heerlijk, nog wel een keer het matras gewisseld voor 1 maatje zachter ging ook zonder problemen.

P. de Wit – 5 sterren ★★★★★

Hoe het allemaal begon…

Rob kocht in 2010 een bed voor zijn dochter Renske. Geschrokken van de prijs en nieuwsgierig als hij is, begon hij het bed beter te bestuderen. Zijn ondernemersinstinct bracht hem naar enkele boxspring leveranciers en vond dat het goedkoper zou moeten kunnen.

Na een lange zoektocht kwam hij uit bij enkele Europese fabrikanten en is van scratch af aan zelf boxsprings gaan ontwerpen. Met vallen en opstaan heeft hij getracht een bed te ontwerpen die aan alle hoge kwaliteitseisen voldoet, maar voor een betaalbare prijs verkocht kan worden.

Met een simpele maar doeltreffende website werden de eerste boxsprings verkocht. Met een gedegen kennis konden Rob en Renske de eerste consumenten helpen bij het kiezen van de juiste boxspring. Het familiebedrijf onderscheidt zich inmiddels niet alleen door korte lijntjes en eerlijke/transparante communicatie naar de klant, ook de handgemaakte XXL hoofdborden worden door klanten uit het hele land gewaardeerd. Uiteraard staat kwaliteit, kennis en gedegen advies ook nog altijd hoog in het vaandel.

Verdere groei

Inmiddels heeft Handerson zich gevestigd op de Nederlandse beddenmarkt. Wij vinden dat iedereen op een hoge kwaliteit boxspring of matras zou moeten kunnen slapen, voor een eerlijke prijs.

Een gemiddeld persoon ligt 1/3 van zijn of haar leven in een bed. Wij hoeven je niet te vertellen dat een goede nachtrust ontzettend belangrijk is. Doe jezelf daarom een plezier en zorg er voor dat je op een goed matras ligt. Je lichaam kan zich in die tijd weer herstellen en opladen voor een nieuwe dag.

Over Handerson en beloftes die we kunnen waarmaken:

Omdat een hoge kwaliteit boxspring of matras betaalbaar moet blijven, garanderen wij de volgende dingen als je bij ons een boxspring of matras koopt.

Extra lengtematen geen meerprijs
Anders dan bij andere beddenwinkels betaal je bij Handerson geen extra kosten voor een bed van 210 cm lengte.

Gratis levering en montage
Alle artikelen worden in Nederland bezorgd mits bereikbaar via de verharde weg op de stoep en binnenshuis via normale trappenhuizen en gangen te bereiken zijn. Op verzoek zijn leveringen buiten Nederland mogelijk, bezorging in het grensgebied van Duitsland en in een aantal Belgische provincies is kosteloos.

10 jaar garantie op een boxspring
Wij geven 10 jaar garantie op het boxspring onderstel en het hoofdbord. Deze zijn van dermate kwaliteit gemaakt dat deze een boxspringleven lang mee kunnen. Dit is uiteraard het geval wanneer de boxspring normaal gebruikt wordt.

5 jaar garantie op matrassen
Op alle matrassen (ook die op een boxspring liggen) geven wij standaard 5 jaar garantie op doorliggen. Onze slaapexperts adviseren om je matras ongeveer een keer per maand, of in ieder geval vier keer per jaar, te draaien. Op deze manier verdeel je de drukbelasting van je top(matras). Door het keren en draaien profiteer je zo lang mogelijk van de ondersteuning.

120 dagen omruilgarantie op de matrassen
Vind je het matras te hard of te zacht? Geen probleem! Je kunt bij Handerson tot 120 dagen na uitlevering van het bed de kern van het matras verwisselen voor een andere hardheid. De enige voorwaarde die wij hieraan stellen, is dat je minimaal twee weken erop hebt geslapen. Dit doen we eenmalig gratis (bekijk hier de voorwaarden).

We-denken-met-je-mee-garantie
Ieder mens is anders en helaas kan het natuurlijk voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent over je geleverde slaapcomfort en/of onze geleverde diensten. Handerson denkt altijd graag met je mee, laat het ons altijd weten en we zoeken samen naar een oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden. Denken in oplossingen en niet in problemen, dat is waar Handerson voor staat.

Onze bescheiden maar overzichtelijke showroom bevindt zich in Tilburg. Om jullie te inspireren staan er verschillende boxspring combinaties opgesteld die volledig naar wens samengesteld kunnen worden.

Onze producten worden onder andere aangeboden op:

Bel ons op 013 - 58 21 808

Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 17:00.

Gratis bezorging & montage

Voor alle Handerson boxsprings, matrassen en topmatrassen.

Matras omruilgarantie

*Test je matras tot 120 dagen.