Shopping Cart

✅ Tijdelijk extra lengtematen geen meerprijs

✅ Gratis levering & montage

✅ 120 dagen matraskern omruilgarantie

Het bed van Maxime Meiland

Hallo nieuw huis, welkom nieuwe boxspring!
Alweer even geleden kwam Maxime Meiland bij ons in de showroom om een Handerson boxspring helemaal naar eigen smaak samen te stellen. Haar oog viel direct op de donkerbruine boxspring Qiano, in de stof ‘Velvet Monolith’. Het was meteen ‘liefde op het eerste gezicht’!

Hieronder kun je de boxspring van Maxime bekijken: de Handerson Qiano. Ben jij ook helemaal ‘in love’ met dit prachtige bed en wil jij ook je eigen Handerson boxspring helemaal naar eigen wens samen komen stellen? Maak dan nu gebruik van onze aantrekkelijke COMBI DEAL. Bij aankoop van één van onderstaande boxsprings krijg je nu een prachtige textielset (bestaande uit een dekbed en twee hoofdkussens t.w.v. € 239,00 euro) cadeau! Dus kies één van onderstaande boxsprings en claim direct jouw gratis dekbed en kussens bij aankoop van een nieuwe Handerson boxspring.

LET OP: Mocht je geen gebruik willen maken van de gratis textielset, is het niet mogelijk de korting te verrekenen. De kortingscode geldt enkel en alleen voor onderstaande boxsprings. Bij overige boxsprings en/of artikelen kun je GEEN gebruik maken van de COMBI DEAL.

Alle actie bedden

Gebruik de couponcode “meiland” bij het afrekenen om jouw dekbed en twee hoofdkussens ter waarde van € 239,00 euro te ontvangen.

Bel ons op 013 - 58 21 808

Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 17:00.

Gratis bezorging & montage

Voor alle boxsprings, matrassen en topmatrassen.

Matras omruilgarantie

Test je matras tot 120 dagen.