fbpx
Shopping Cart

✅ Tijdelijk lengtemaat 210cm geen meerprijs

✅ Handerson boxspring gratis levering & montage

✅ 120 dagen matraskern omruilgarantie*

Betaalmogelijkheden

Bij Händerson bieden we verschillende betaalmogelijkheden aan om uw bestelling te voldoen. De volgende methodes worden geschied door onze externe payment provider Mollie:

Betalen via iDEAL

Via de webshop is het mogelijk om uw bestelling af te ronden via iDEAL. De grootste Nederlandse banken zijn hierin vertegenwoordigt.

Overboeking

Het bedrag kan via SEPA over worden geboekt naar de rekening van Händerson.
Rekeningnummer: NL78ABNA0870264435
T.n.v.: Handerson BV

Vermeld het ondernummer in de omschrijving. Wanneer de betaling hebben ontvangen, nemen we z.s.m. contact met u op voor de leverdatum.

Creditcard
Let op: Betaling via creditcard is niet mogelijk

Bankcontact

Voor mensen uit België bieden we nu de mogelijkheid aan om via bancontact te betalen.


Andere betaalmethodes zijn:

Betaling bij levering & aanbetaling

U betaald 20-30% aan bij het plaatsen van een order. Het restbedrag van de factuur betaal je wanneer wij het bed komen leveren. Onze bezorger heeft een pinapparaat bij zich waar u het geld contactloos kunt pinnen, dit is veilig en gemakkelijk voor beide partijen.

Gespreid betalen via Payin3

Met Payin3 geniet je direct van je nieuwe Händerson aankoop, zonder dat je de direct de volledige betaling hoeft te voldoen. Het is de enige gespreid betalen methode zonder rente of lening met BKR registratie. Kies in de winkelwagen voor de betaalmethode “in3 gespreid betalen“. Je gaat nu naar de website van in3 en maakt hier een account aan.

Je weet binnen een paar minuten of je aankoop wordt goedgekeurd en betaald direct het eerste termijn bedrag. Nadat deze betaling is ontvangen, krijgen wij goedkeuring van Payin3 en gaat jouw order in productie. De overige termijnen betaal je via in3 en verloopt niet via Handerson BV.

Betaling in de showroom

Wanneer u een bed besteld in de showroom, kunt u ook daar direct het bed betalen. Wij hebben een pinautomaat in de winkel staan.

Bel ons op 013 - 58 21 808

Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 17:00.

Gratis bezorging & montage

Voor alle Handerson boxsprings, matrassen en topmatrassen.

Matras omruilgarantie

*Test je matras tot 120 dagen.